850
valminud eriprojekti
31
aastat kogemust
70
Euroopa tarnijat
1200000
müüdud toodet aastas

NORDLUX

Kogu tootevaliku leiad tootja kodulehelt

Tootja kodulehele

Nordlux on üks Skandinaavia juhtivamaid valgustite müüjaid. Nordlux on asutatud Taanis 1977. aastal. Ettevõtte peamine eesmärk on müüa ja toota kvaliteetseid valgusteid soodsa hinnaga.

Viimastel aastatel on Nordlux keskendunud suuresti uuenduslikule soodsa hinnaga disainile. Seda strateegiat autasustati äsja seitsme suure rahvusvahelise disainiauhinnaga. Selline tulemus on saavutatud tänu mitmetele tunnustatud Taani disaineritele. 2014. aastal käivitas Nordlux uue kaubamärgina „Design For The People“ disainibrändi.

Nordluxi tooteid iseloomustab kaasaegne materjalide ja värvide valik ning skandinaavialik minimalistlik disain, mis on ka Eestis ja Lätis väga populaarne

Nordluxi sortimendis on lai valik rippvalgusteid, lauavalgusteid, seinavalgusteid, põrandalampe ja välisvalgusteid.

Nordluxi tooteid on võimalik osta Ehituse ABC ja Espaki kauplustest. Kui te ei leia sobivaid valgusteid edasimüüjate juurest, siis Silmani kontorist on võimalik tellida kõiki Nordluxi valgusteid ja küsida ka asjatundlikku nõu spetsialistidelt.

Kasulikku lugemist

Juhendid ja infomaterjalid

Värvustemperatuuri nähtamatu mõju inimese ööpäevarütmile

Erinevused kvaliteetsete ja ebakvaliteetsete leedvalgustite vahel

Kontakt

Kui teil on küsimusi meie toodete, tarne või valguslahenduste kohta, võtke julgelt ühendust. Kõige mugavam on kasutada allolevat kontaktivormi, mille kaudu jõuab teie kiri kõige õigema inimeseni.