Berker Manufaktur

Manufaktur

Berkeri pistikupesad ja lülitid on kasutusel üle maailma, muutes elu ilusamaks, lihtsamaks ja mugavamaks.  Me pöörame suurimat rõhku kvaliteedile, disainile ja innovatsioonile. Seda kinnitavad ka arvukad auhinnad, mida oleme saanud nii kodus kui ka välismaal.

Berker on juhtiv kvaliteetse elektripaigaldise tarnija – ajatult klassikalisest disainist kuni  kuni intelligentsete hoonejuhtimissüsteemideni. Kõik uued arendused on loodud ainult ühte silmas pidades: meie klientide rahulolu. Lõppude lõpuks tahame, et te tunneksite end meie toodetega koduselt veel aastakümneid.

Unistused täituvad? - Berkeri lahendus.
Berkeri eri-tellimusel valmistatavad Manufaktur lülitid ja pistikupesad.
Iga lüliti või pistikupesa võib olla ainulaadne – oma materjali ja disainiga, nagu teie kleit
või rätsepaülikond – täiuslikuks sobivuseks.

Berkeri sarjade ülevaade:
www.berker.com/en/e-catalogue

hinnakirjad:
Berkeri üldhinnakiri 2019
Berker GenerationR hinnakiri 2019