Henseli Infobuss

Iga aasta sõidavad mööda Euroopa teid ning linnu ringi Henseli infobussid, mille abil tuuakse Henseli tootevalik teie ukselävele. Juba neljandat aastat järjest külastab infobuss ka Eestit!

Silmani Elektri kontorite juures peatub buss järgmistel aegadel:

Tallinnas 25.09 kell 09.00 -12.00
Tartus 26.09 kell 10.00-13.00

Ootame külastama!

Gustav Hensel GmbH & Co. KG näol on tegemist Saksamaa juhtiva elektriinstallatsiooni toodete ning süsteemide tootjaga juba aastast 1931. Henseli tootevalikust leiate paigaldus- ning harukarbid; modulaarsed kilbisüsteemid, päikeseenergia süsteemide tooteid, lisatarvikuid jpm. Hensel pakub vee-, tule-, tolmu- ning ilmastikukindlaid lahendusi nii TÖÖSTUSTELE kui ka MERENDUSSE. Tootevalikus on kõrge IP ning IK astmega tooteid.

Tule kohale ja veendu oma silmaga!

hensel buss feat hensel buss