Berker Q.7

 

Berker Q.7 annab ruumile isikupära

 

Saksa tootja Berkeri Q-perekonda on lisandunud uus valik disainraame.

Kui seni on Q-sari pakkunud Q.1 ja Q.3 sarja näol küllaltki minimalistlikku ning klassikalist pistikupesade ja lülitite lahendust, siis Berker Q.7 sarja iseloomustab silmapaistev ning jõuline disain ja stiil, mis on saavutatud suuremõõduliste raamidega (95 x 95 mm).

 

Raamid on saadaval erinevatest materjalidest: alumiinium, roostevaba teras, must ja valge klaas, kiltkivi, betoon ning must ja valge plastik*. Need on kombineeritavad polaarvalgete, antratsiit- või hõbedast tooni keskplaatide ning klahvidega. Raami kõrgus on 10 millimeetrit, millest neli millimeetrit on nii-öelda päris materjali (nt klaas, betoon, alumiinium jne), ülejäänud kuus millimeetrit aga läbikumavast pealispinda kandvast materjalist, mis võtab ühesuguse värvuse raami tagapinnaga.

 

Berker Q.1 ja Q.3 sarja sisud on ühildatavad uue Q.7 sarja raamidega, seega on lihtne luua senistele pesadele ning lülititele värske ning omanäoline väljanägemine. Raamid on kuni viiekohalised ja vertikaalsed või horisontaalsed. Lülitid ning pistikupesad sobivad kuivadesse, aga ka niisketesse ruumidesse, omades niiskuskindlusastet IP44. Keskplaatide ning klahvide alla käivate universaalsete Berkeri tootesisudega leiab lahenduse paljudele soovidele, alustades valguse dimmerdamisest, temperatuuriregulaatoritest, lõpetades targa maja funktsioonidega jpm.


* Berker Q.7 mustad ja valged plastikraamid on Silmani Elektris saadaval alates 2018. aastast.