Trilux Lateralo

lateralo lateralo2

 

 

 

 

 

Trilux Lateralo uus LED- rippvalgusti.

lateralo_plus_15

 

 

 

 

 

 

See erakordselt õhuke rippvalgusti sulandub stiilselt igasse interjööri. Valgus on ühtlane, esteetiline ja dünaamiline, kuna see on nurkadest kahepoolselt suunatud kahte valgust juhtivasse paneeli. Võrreldes üksiku valguspinnaga on valgus efektiivsem, intensiivsem ja võimekam ruumi katmises (>100 lm/W valgusvoog). Optimaalne 50/50 suhe kaudse ja otsese valguse vahel loob mugava atmosfääri.

Kaudvalgus tekitab ainult meeldivaid pehmeid varje, tuues objektides ja inimestes välja parima. Tugeva kaudvalguse tavalisest laiem jaotus annab eriti hea efekti madalate lagedega ruumi valgustamisel, valgustades ühtlaselt ka seinu.

Pehme, meeldiv ja ühtlane otsevalgus meenutab päikest ja on ideaalne ekraanipõhistel töökohtadel. See ei pimesta, motiveerib ja loob kõrge valgustaseme tööpindadel.

Binaarsel valgusjuhtimissüsteemil on ka võluv välimus. Valguspaneelis olevad valguspunktid loovad kolmedimensioonilise orgaanilise mulje.

 

loe lisaks