850
valminud eriprojekti
31
aastat kogemust
70
Euroopa tarnijat
1200000
müüdud toodet aastas

BPM Lighting

BPM Lighting on üle 25 aasta tegutsenud Hispaaniast pärit perefirma, mis on aastatega ennast kasvatanud, harinud ja laiendanud. BPM Lighting on esindatud enam kui viiekümnes riigis ja on väga tunnustatud oma tippkvaliteetsete valgustite ning suurepäraste disainlahenduste poolest.

BPM Lighting on aastate jooksul võtnud osa tuhandetest projektidest, luues sobiva keskkonna nõudlikele keskkondadele kõrgtehnoloogilist ja kvaliteetset toodangut kasutades.

Kogu tootevaliku leiad tootja kodulehelt

Tootja kodulehele

BPM Lightingu põhilisteks tooterühmadeks on:

  • siinid/profiilid;
  • siinivalgustid;
  • rippvalgustid;
  • pinnapealsed laevalgustid;
  • süvistatavad valgustid;
  • kohtvalgustid;
  • pinnapealsed seinavalgustid.

BPM Lightingu tooteportfelli iseloomustab suur ja pidevalt arenev tootevalik. BPM Lightingu on suutnud teha valgusteid igale maitsele ja igasse atmosfääri. Mainimata ei saa jätta tehase laia käsitöövalgustite osa, mis mängib suurt rolli just erinevates arhitektuurprojektides. Enamus nende käsitöövalgustid niiöelda sulavad interjööriga ühte, edastades sedaviisi loomuliku valgusega ligilähedast kunstvalgust.

BPM Lightingul on olemas ka tütarettevõte Kohl Lighting.

Kohl Lightingu tooteportfell koosneb eksklusiivse kujundusega ja kvaliteetse viimistlusega toodetest, mille hinnad on väga konkurentsivõimelised.

BPM Lightingu ja Kohl Lighingu tooteid saab osta Silmani Elekter AS Tallinna, Tartu ja Riia esindustest.

Kasulikku lugemist

Juhendid ja infomaterjalid

Värvustemperatuuri nähtamatu mõju inimese ööpäevarütmile

Erinevused kvaliteetsete ja ebakvaliteetsete leedvalgustite vahel

Kontakt

Kui teil on küsimusi meie toodete, tarne või valguslahenduste kohta, võtke julgelt ühendust. Kõige mugavam on kasutada allolevat kontaktivormi, mille kaudu jõuab teie kiri kõige õigema inimeseni.